Webbyrå i Borås - Hemsida / Webbsida & sökmotoroptimering

 

 • Hemsida
 • Sökmotoroptimering
 • Uppdateringar
 • Programmering
 •  
   

  STARTSIDA

   

  TJÄNSTER

   

  HEMSIDOR

   

  KONTAKT

   

  WORDPRESS

   
   

  TJÄNSTER

   
   

  Det kan erbjudas fler liknande tjänster än det som listas här. Ring eller skicka ett meddelande om ni vill få ett kostnadsförslag. Ni är aldrig tvungna att köpa något.  Responsiv hemsida

  En responsiv hemsida är en hemsida som anpassar sitt utseende beroende på vad man har för storlek på sin bildskärm. Detta används oftast för att ge en tydligare bild på mobila enheter t.ex. smartphone.
  - Storleken på hemsidan anpassas efter storleken på bildskärmen.
  - Sidans information ska synas tydligt på alla skärmar.
  - Det ska bara gå att scrolla upp och ner på sidan för att underlätta för användaren.


  Mobil hemsida

  En mobilanpassad hemsida är en extra hemsida som man hamnar på om man använder en mobil enhet t.ex. smartphone. Detta är ett bra alternativ om man vill ha en speciell design för datorer och mobiler.
  - Storleken på hemsidan anpassas efter mobilens storlek.
  - Sidans information ska synas tydligt på den lilla skärmen man har.
  - Det ska bara gå att scrolla upp och ner på sidan för att underlätta för användaren.
  - Inga bildspel eller animationer.

  Du är nu inne på den vanliga hemsidan. Titta i en mobiltelefon om du vill se skillnaden.


  Webshop

  Marcus Engström jobbar även för Talex e-handelssystem.
  Läs mer på www.talex.se.


  Admin-funktion

  Ett system där ni själva kan logga in och ändra innehållet på er hemsida. Ett väldigt enkelt system där ni bara ser det ni behöver ändra på. Inga onödiga knappar eller konstiga funktioner. Klicka här för att se hur det kan se ut.
  I systemet ingår alltid inloggning och att kunna ändra innehållet på alla sidor. I detta kan ni INTE ändra hemsidans ram och grunddesign.


  Uppdateringar

  Ändringar på tidigare inlagt innehåll.


  Sökmotoroptimering

  Ni väljer vilka sökord eller sökfraser ni vill hamna högre upp med. Ni behöver inte betala något om er hemsida inte hamnar högre upp på Google på något av de sökord eller sökfraser ni har valt.


  Wordpress

  Har ni en idé till ett utseende för ett tema? Skicka då en beskrivning, skiss eller bildfil till marcus@marcusengstrom.se. Temat kommer att få stöd för alla funktioner och tillägg i Wordpress. Ni kan även få fler menyer i admin för att ändra utvalda delar i temat.


  Google Adwords

  Google Adwords är sponsrade länkar som ligger i högerkanten på Google. Annonsen visas när någon söker på sökord eller sökfraser som ni har valt. Ni kan välja obegränsat antal sökord eller sökfraser. Ni betalar för varje gång någon klickar på er annons. Kostnaden varierar beroende på vilket sökord eller vilken sökfras användaren har sökt på. Ni väljer själva hur mycket ni vill betala för varje sökord eller sökfras. Betalar ni mer så syns annonsen oftare bland de översta annonserna. Ni kan även bestämma hur mycket pengar ni vill betala totalt.


  Google Maps

  Google Maps är kartan som ligger högst upp på Google när man söker på en typ av företag och en ort. Om man t.ex. äger ett tvätteri i borås så vill man kanske synas där när någon söker på "tvätteri i borås". Bra företagssidor får en bra placering på Google Maps. Detta kan även vara bra om ni redan har en företagssida och vill hamna högre upp på Google Maps.


  E-Mail

  Ni kan få mail-adresser med samma domännamn som er hemsida.

  Exempel:
  Mail-adresser till hemsidan marcusengstrom.se avslutas med @marcusengstrom.se.


  Statcounter

  Se vilka som har besökt din hemsida och hur de har hittat hemsidan.


  Andra funktioner

  Exempel på funktioner:

  Onlinebaserade system
  Intranät
  Program
  Spel

  API integration
  - Facebook | Hämta information från en användare (gillar m.m.), skriva i nyhetsflödet genom en hemsida m.m.
  - Google Maps | Karta på en hemsida som visar platser, ta fram en plats från GPS m.m.
  - Payson kortbetalning
  - Bisnode
    m.m.


  Bildproduktion

  Produktion av bilder, grafik eller annonser till er hemsida. Ni får gärna ta fram allt bildmaterial till hemsidan själva. Då kostar detta inget extra.  En hemsida måste ligga på ett webhotell. Ni kan få hjälp med att välja webhotell om ni inte redan har ett.
  Webhotellkostnaden betalar ni direkt till webhotellet. Detta är för att det är självklart att ni som kund själva ska äga er hemsida. Många andra webbyråer behåller ägandet av domänen själva för att det ska bli svårt för kunden att byta webbyrå.

  För all programmering används främst HTML5, CSS, Actionscript, JavaScript, AJAX, ASP, SQL, PHP och MySQL. CMS som har används hittills är Talex, Textalk, Nordisk E-handel, Joomla, TYPO3, osCommerce och Wordpress.

  Ni skickar färdigt textmaterial innan produktion. Ni får även skicka bildmaterial som ska användas.

  Ni får alltid en specifikation på vad allt kommer att kosta innan det produceras.


   

  © Marcus Engström 2022